Transmetuar më 16-04-2018, 14:51

Jo të gjithë kanë mundësi që ti nderin rrobat në ambient të hapur, për shkak se jetojnë në apartament.

Nuk kanë tarracë të gjithë dhe as ballkon të hapur, ku mund ti nderin rrobat lehtësisht.

Kjo gjë pengon tharjen e rrobave, ose më saktë e vështirëson këtë proces.

Por ekziston një zgjidhje praktike, e cila iu vjen në ndihmë, të gjithë atyre që kanë një problem të tillë.

Zgjidhja praktike është që ti nderni rrobat në një dhomë të ajrosur mirë, me dritare hapur.

Gjithashtu mund të përdorni edhe një ventilator, në rast se dëshironi tharje edhe më të përshpejtuar të tyre.

Por mjafton që tharësen e rrobave ta vendosni në një dhomë të ajrosur mirë. /a.y/noa.al