Transmetuar më 16-04-2018, 13:37

Synimi nuk është që të alarmoheni kot, por është mirë që të ndërhyni, në rastet e keqfunksionimeve të trupit tuaj.

Nëse vini re disa nga simptomat që përshkruhen më poshtë, bëni mirë që ti drejtohen mjekut.

Vështirësi në përcjellje apo komplikime në fyt dhe ezofag apo mushkëri, është një nga rastet më klasike të leuçemisë, në të njëjtën kohë edhe kolla kronike.

Gjithashtu ndryshime në thonj apo në thithkat e gjinjve, sinjalizojnë kancerin e gjirit apo të lëkurës.

Kanceri i mitrës sinjalizohet nga hemorragji e dendur dhe e dhimbshme, mes ciklit menstrual, shkruan noa.al.

Dhimbja e vazhdueshme në shpinë, apo në shpatullën e djathtë, janë sinjalizues të kancerit në mëlçi apo në gji,

Kanceri i lëkurës, sinjalizohet nga lëkura e thatë dhe që skuqet lehtësisht. /a.y/noa.al