Transmetuar më 14-04-2018, 19:57

Dizajni i preferuar nga modelet dhe blogeret në botë, këtë vit është forma “V” në pjesën e sipërme të rroba banjove.

Ky trend po përhapet gjithmonë e më tepër në Instagram, si një sugjerim nga femrat e njohur për verën që po afron.

Fillimisht kanë qenë vajzat australiante të cilat e kanë përqafuar këtë model, e tashmë shumë firma janë duke prodhur një model të tillë.

E mira e këtyre rroba banjove është fakti që nuk i kushtëzon femrat apo t’i bëjnë të ndiheni në siklet, pasi kjo formë e tyre përshtatet me çfarëdolloj përmase.