Transmetuar më 11-04-2018, 17:11

Jo gjithmonë gabimet janë të dëmshme. Për ta vërtetuar këtë mund të shërbejë gabimi që bëri një person, i cili kishte vendosur në skedinë fitoren e Romës përballë Barcelonës.

Kur pa biletën ai u çudit dhe shkoi menjëherë për ta kthyer, por sërish ndërroi mendje.

Krahas ndeshjeve të tjera, ai kishte parashikuar edhe fitoren e italianëve.skedina

Në fund, ai rezultoi fitues i jo pa, por 52 mjë dollarëve.

Bileta ka bërë xhiron në internet, por nuk dihet se ku është fituar. /k.k/noa.al/