Relaksohuni me këto superfoto, të bëra nga dora e njeriut
Transmetuar më 30-03-2018, 21:18

Fotot e mëposhtme tregojnë momente të veçanta të natyrës dhe aktivitetit njerëzor, dhe të cilat të çlodhin trurin për nga bukuria dhe pastërtia.

Bota ku jetojmë na servir të tilla “mrekulli”, zakonisht fotografët na tregojnë bukurinë e pabesueshme të planetit ku jetojmë.

Edhe pse ndonjëherë është e nevojshme të përdorim Photoshop, për të bërë një pamje më të ndritur, disa nga kryeveprat e vërteta mund të merren vetëm duke zgjedhur momentin e saktë e të duhur për t’i kapur ato.

Një prej këtyre fotove, me zogun që po futet në ujë, është kapur pas 6 vitesh përpjekje nga fotografi, dhe mijëra shkrepjeve.

Shojoni imazhet fantastike. /k.k/noa.al/

Loading...