Transmetuar më 12-03-2018, 12:21

Pak kohë më parë Godfery Baguma fitoi titullin si mashkulli më i shëmtuar në Uganda. Por edhe pse kjo ngjarje ndoshta do të ndikonte negativisht në jetën e tij, ai ia arriti qëllimit të martohej me një grua të bukur dhe lindi fëmijë me të.

Por jeta e tij nuk vijoi e lumtur sepse pas një kohe ajo e braktisi, për shkak se familja nuk e pranonte si burrin e saj.

Pasi ndenjtën rreth dy muajve larg njëri - tjetrit ajo u rikthye duke kërkuar falje, por përgjigja e Bagumas ishte epike.

"Për ty pamja ime ishte aq me rëndësi, çfarë kërkon më këtu. Je e lirë të largohesh nga unë", i tha ai.

Por atij i buzëqeshi fati sërish dhe takoi gruan e tij të re, e cila është 20 vjet më e vogël se ai.

Ata janë të lumtur dhe kanë lindur tetë fëmijë bashkë./m.sh/noa.al/