Transmetuar më 10-03-2018, 18:46

Orinda Huta ka lënë pas profesionin e muzikës, duke u angazhuar së fundi në botën e televizionit, ashtu si bashkëshorti i saj Turjan Hyska.

Duke qenë gjithmonë prezente në ekran, ajo i kushton gjithashtu rendësi pamjes dhe fizikut të saj.

Në fotografinë e fundit që ka postuar në llogarinë e saj në Instagram, Orinda shihet nga palestra e veshur sportive.

Këngëtarja ka filluar të punojë rreth perfeksionimit të linjave trupore.