Transmetuar më 23-02-2018, 11:20

Snapchat ka njoftuar se ishte duke bashkëpunuar me Giphy për të siguruar GIF-s të për të zbukuruar Story dhe Snaps që përdoruesit dërgojnë tek miqtë ose postojnë në Public Stories. 

Kjo ndodhi jo shumë kohë pasi për Snapchat erdhën kritika të rënda për ndërfaqen e saj të re konfuze pas një përditësimi të fundit.

Interesante, Instagram ishte kompania e parë që ofron GIF-të e inkorporuar në mesazhet e drejtpërdrejta në Instragram dhe Stories Instagram. 

Ajo që e bën atë edhe më interesante është se Giphy do të ofrojë këto GIF për Snaps, që është pikërisht ofruesi i njëjtë për GIF-et e Instagram Stories.

Përveç kësaj, Snapchat kishte premtuar gjithashtu se do të adresonte ridizajnimin dhe do të ofrojë tabela të reja në seksionin “Friends and Discover” të aplikacionit./b.l/noa.al/