Transmetuar më 12-02-2018, 23:26

Mbreti i Popit Michael Jackson, numëron miliona fansa në të gjithë botën.

Vdekja e tij hidhëroi shumë njerëz në mbarë botën.

Gjatë jetës së tij, Michael kreu shumë operacione plastike për të ndryshuar pamjen e tij.

Operacionet e këngëtarit nuk ishin vetëm për qëllim të ndryshimit të dukjes, por edhe si pasojë e sëmundjes së tij që i shkaktonte probleme në lëkurë.

Operacioni i tij i parë plastik ishte ndryshimi i hundës, ku ai kreu ndërhyrje në vitin 1979 dhe më pas vijuan të tjerë me radhë.

Një fotografi e punuar së fundmi nga ekspertët tregon se si do të ngjante Michael Jackson pa operacionit plastike.

Për më shumë mund ta shihni./a.k/noa.al/