Transmetuar më 10-02-2018, 16:58

Ai është bërë i famshëm në rrjetet sociale, menjëherë pas vuri në kokë nja kafaz të hekurt.

Me të drejtë ju do pyesni se përse e bëri një gjë të tillë. Ishte duhanpirës dhe vendosi që të heqë dorë.

Burri nga Turqi e kishte mjaft të vështirë për të lënë duhanin, dhe vendosi që të mbajë kafaz për ta penguar.

Çellësin e mban gruaja e tij, e cila e hap vetëm kur është orari i ngrënies, apo edhe kur ai kërkon të pijë ujë.

Epo, duhet pak sakrificë për të shpëtuar nga duhanpirja. /k.k/noa.al/