Transmetuar më 09-02-2018, 21:02

Një ide e veçantë është vënë në praktikë nga një grup vajzash dhe grash, të gjitha me emrin Saranda.

Ato janë mbledhur në Prishtinë, dhe janë nisur drejt qytetit të Sarandës.

40 vajzat me emra e njejtë janë nisur sot për në qytetin e Sarandës në Shqipëri, ku pritet të mbahet një aktivitet për nder të 10 vjetorit të pavarësisë.

Ky është një kuriozitet i rrallë që është parë në Kosovë ku mblidhen të gjithë me të njejtin emër.

Ndërkohë, pak ditë më parë në Prishitnë u mblodhën në një lokal 15 vajza me emrin Saranda. /k.k/noa.al/