Transmetuar më 07-02-2018, 09:12

Futbolli shqiptar zgjedh sot nga Durrësi drejtuesin e ri për 4 vitet e ardhshme si dhe anëtarët e rinj të Komitetit Ekzekutiv.

Për postin më të lartë të federatës konkurrojnë 3 kandidatë, Armando Duka, i cili udhëheq prej 16 vitesh, deputeti Bashkim Fino dhe Shpëtim Hala.

Pjesa e 11 anëtarëve të Komitetit Ekzekutiv janë presidenti, 2 zv/presidentët dhe 8 anëtarët. Një nga këto anëtarë zgjidhet automatikisht presidenti i arbitrave.

Ditën e djeshme zbarkuan në Shqipëri edhe përfaqësues të FIFA-s dhe UEFA-s të cilët do të monitorojnë zgjedhjet.

 Në hyrje të hotelit ku ajo do të mbahet çdo pjesëmarrës është kontrolluar me detektor. Askush nga delegatët nuk futet në sallë pa u kontrolluar. Vendi duket si një shtetrrethim i vërtetë.

Rendi i ditës

Përshëndetja e presidentit Armand Duka

Verifikimi i përbërjes së mbledhjes

Zgjedhja e anëtarëve të Komisionit të Verifikimit dhe numërimit të votave

Emërimi i delegatëve për të verifikuar procesverbalin e asamblesë

Aprovimi i procesverbalit të Asamblesë së Përgjithshme

Raporti i presidentit Duka mbi aktivitetin e Komitetit Ekzekutiv

Aprovimi i pasqyrës së llogarive  për periudhën 1 janar - 31 dhjetor 2017

Pranimi i raportit të auditorit të pavarur "Deloitte Albania"

Propozimi për shoqërinë audituese për vitin financiar 2018

Aprovimi i buxhetit për vitin financiar 2018

Raporti mbi Ligën Profesionale të Futbollit

Zgjedhjet për presidentin e FSHF-së

Zgjedhja e nëntë anëtarëve të Komitetit Ekzekutiv