Transmetuar më 06-02-2018, 20:58

Nga Ylli Manjani

Ende shpresoj që disi, BE të pranojë të çelen negociatat për anëtarësim!

Pavarësisht se:

-qeverisemi keq dhe shumë keq!

- konsumojmë vetëm propagandë duke injoruar realitetin,

- dyndëm veten dhe Europën me drogë,

- asnjë trafikant ende nuk është ndëshkuar,

- drejtësia është e gjitha në duart e Kryeministrit,

- asnjë zyrtar në detyrë nuk ndëshkohet, megjithëse kapet në krim,

- liritë themelore janë në rriskun më të lartë të mundshëm,

- paligjshmëria është ligji i vetëm që sundon në vend,

- shteti është zhytur në borxhin më të lartë të mundshëm,

- ekonomia legale mbytet e gjitha nga i formaliteti,

- tregjet dominohen nga forca e shtetit dhe ekonomise informale dhe jo nga konkurrenca e ndershme,

- polarizimi social ka shkuar në ekstrem,

- politika është në ditën e vet më të keqe,

- administrata publike është shndërruar në tepsi Turke,

- investimet perendimore largohen për tu zëvendësuar me investime Turke e Ruse,

Prap them se disi Europa duhet të na monitorojë! Vetëm kaq, të na monitorojë dhe të na vendosë kushte!

Pa Europën jemi të humbur të gjithë...

Seriozisht shpresoj ende!

Qëndrimet e autorit janë personale, nuk paraqesin vijën editoriale të NOA.al