Transmetuar më 23-01-2018, 18:01

Intesa Sanpaolo Bank Albania, përmes Depozitës 1-vjeçare në Lek, u vjen në ndihmë të gjithë individëve që kërkojnë të depozitojnë fondet e tyre të reja apo dhe ato ekzistuese.

Të gjithë të interesuarit, mund të përfitojnë nga interesat favorizuese që ofron kjo depozitë.

Norma e interesit për depozita deri në 5,000,000 lek është 1.3% dhe për depozita 5,000,000 – 10,000,000 lek është 1.5%.

Të jeni të sigurt, me Intesa Sanpaolo BankAlbania pritja juaj shpërblehet.

Përfitimet nuk përfundojnë me kaq.

Të gjithë klientët ekzistues që kanë një depozitë të pamaturuar në Euro, mund ta transferojnë atë në Depozitën 1 vjeçare në Lek, pa humbur interesat e përfituara deri në momentin e transferimit.

Intesa Sanpaolo Bank Albania njofton të gjithë të interesuarit se kjo ofertë është e vlefshme për një kohë të limituar, ndaj për të marrë më shumë informacion nxitoni të vizitoni degën më të afërt apo faqen e saj të web që e gjeni duke klikuar këtu.