Transmetuar më 14-01-2018, 09:19

Në një shfaqje sa të guximshme aq edhe të pamatur, një i ri nga Rusia është hedhur nga ballkoni i apartamentit të tij në një bllok të lartë apartamentesh, duke kapur marifetin e guximshëm në një video.

I veshur me rroba të posaçme dhe një parashutë, ai e hedh qetësisht parashutën, para se të hidhej nga skaji i ballkonit.

Videoja është e gjatë vetëm disa sekonda, pasi distanca nga ballkoni në tokë nuk është shumë e madhe.

"Do t'ju shoh", thotë një mikja e tij, ndërsa në momentin që burri hidhet, ajo shton"..idiot".

Shumë e quajnë të çmendur guximin e tij, ndërsa të tjerë e mbështesin për këtë guxim që ai ka.