Transmetuar më 12-01-2018, 23:40

Një djalë 8-vjeçar ka bërë reagimin më prekës kur ka parë krevatin e tij për herë të parë.

Pasi humbi punën, Dionna dhe djali i tij, Daeyrs mbetën të pastrehë. Ata flinin në kasollet e të pastrehëve derisa u pranuan të strehoheshin nga shteti i Michiganit.

Edhe pse u pranuan për të marrë një shtëpi, ata kanë vetëm disa batanije dhe karrige kampingu.

Ata iu referuan firmës Humble Design që siguron shtëpi për familjet e pastreha.

Daeyrs ishte aq i lumtur. Kërkonte vetëm një tavolinë kuzhine për të ngrënë me nënën e tij. /k.k/noa.al/