Transmetuar më 09-01-2018, 21:43

Ky burrë në Indi, momentalisht ka 13 gra. Por më interesantja ka të bëjë me faktin se secila prej tyre është shtatzëne në të njëjtën kohë.

Ato thonë se nuk kanë mosmarrëveshje me njëra-tjetrën, dhe se jetojnë të lumtura sepse janë si një familje e madhe dhe e gëzuar.

Në Indi, martesat poligame janë diçka normale dhe shumë njerëz e praktikojnë këtë gjë, por asnjëherë më parë nuk kishte ndodhur që një burrë të ketë 13 gra dhe të gjitha shtatzëna në të njëjtën kohë.

E gjithë bota është habitur për pajtueshmërinë e cila mbizotëron mes këtyre grave, sepse mes tyre asnjëherë nuk ka pasur ndonjë debat apo mendim të keq.

Historia për këtë familje të madhe u bë aq e njohur, sa askush nuk dyshon në seriozitetin e tyre. /k.k/noa.al/