Transmetuar më 07-01-2018, 22:26

FBI, byroja amerikane e hetimit, ka realizuar një vëzhgim të detajuar mbi vrasësit dhe tendencat e tyre vrastare, duke analizuar dhe cilave shenja horoskopi u përkasin dhe te cila shenjë dominojnë më shumë killer-at.

Studimi i FBI që citon sot noa.al, pas publikimit në mediat amerikane, ka evidentuar se pjesa më e madhe e vrasësve, kanë shenjën e Gaforres si dhe të Akrepit në horoskop.

Njerëzit me këtë shenjë horoskopinuk lenë objektiv pa arritur

Në fakt, shumë herë përmendet në biseda shoqërore dhe është viral në rrjete sociale, pretendimi se njerëzit që i përkasin shenjës së Gaforres por edhe Akrepit janë të prirur drejt gjërash të këqija.

Disa, madje arrijnë deri në zgjedhje të ndikuara për shkak të horoskopit, duke mbajtur larg në lidhje apo shoqëri, njerëz që i përkasin shenjës së Gaforres dhe Akrepit. /noa.al/

HOROSKOPI