Transmetuar më 07-01-2018, 21:41

Një studim i ri që bazohet në përgjigjet e hapura nga një numër i madh meshkujsh që pranuan të përgjigjen në një seri pyetjesh, evidenton se biondet shihen për të kaluar orë seksi dhe brunet më së shumti për të lidhur jetën.

Në studim morën pjesë disa qindra meshkuj të moshave nga 25 deri 45 vjeç.

Ata u drejtuan nga një ekip studiuesish dhe shkencëtarësh, raporton noa.al duke cituar të dhënat e studimit që publikoi universiteti amerikan në Minesota.

Një ndër pyetjet kryesore ishte se si i shohin këta meshkuj, femrat leshverdha dhe si i shohin zeshkanet (brunet).

Dominoi zgjedhja e meshkujve që për të bërë aventura seksi, zgjidhnin biondet.