Transmetuar më 05-01-2018, 18:39

Top-lista e dhjetë femrave më të famshme në botën e shoubizit grek është e mbushur me emra të njohur që janë shpesh pjesë e jetës së përditshme të qytetarëve helenë.

Eleni Menegaki, e cila drejton emisione argëtuese dhe sociale prej 25 vjetësh në televizionet më të mëdha greke, është një ndër femrat që ka ndryshuar ndjeshëm pamjen e saj.

Po ashtu këngëtarja e famshme Elena Paparizu.

Nuk mungojnë dhe emra të tjerë të njohur që i shikoni në fotot e mëposhtme para dhe pas që ju sjell noa.al.

Siç do të shihni, kirurgët plaxtikë kanë punuar fort me këto personazhe VIP. /noa.al/

XHULIA ALEKSANDRATU

SASHA BASTA

DHOUKISA NOMIKOU

KATERINA KENORIOU

ELENA PAPARIZOU

RIA ANDONIOU

ELENI HAXHIDOU

OLLGA FARMAKOU

KRISTINA MOUSTAKA

ELENI MENEGAKI