Transmetuar më 26-12-2017, 20:23

Prestigjiozja National Geographic, e ka renditur Shqipërinë mes destinacioneve për t’u vizituar gjatë vitit 2018.

Vedni ynë renditet mes 42 vendeve të përzgjedhura për të mos u humbur nga turistët.Image result for pamje mahnitese nga shqiperiaPor cilat janë vendet më të bukura për t’u vizituar, sipas National Geographic?Related image

Listën e kryeson Harar, dhe më pas Etiopia.

Image result for pamje mahnitese nga shqiperia

Lista vijon si më poshtë:

Jujuy Province, Argentina, Tbilisi, Georgia, Sydney, Australia, Oaxaca, Mexico, Vienna, North Shore, Oahu, Haëaii, Malmo, Sëeden; Jordan Trail, Dublin, Madagascar, Santiago, Chile, Phnom Penh, Cambodia, Cleveland, Ohio, Tetouan, Moroço, Seoraksan National Park, South Korea; Albania; San Antonio, Texas, Labrador, Canada, Friesland, Netherlands, Ruaha National Park, Tanzania. /k.k/noa.al/

Image result for pamje mahnitese nga shqiperia

Image result for pamje mahnitese nga shqiperia