Transmetuar më 16-12-2017, 16:07

Ashtu si çdo fundvit, Google kryen raporte vjetore mbi bazën e asaj që përdoruesit e panumërt kanë kërkuar në harkun kohor të 365 ditëve.

Dhe mes tyre ka të dhëna vërtetë interesante. Sepse çdo ditë miliona njerëz i drejtohen google për të marrë përgjigjet më të vështira në jëtën e tyre.

Sipas asaj që raporton “The Guardian”, këto janë 10 pyetjet më të shpeshta që i janë bërë këtë vit gjigandit google:

1-            Përse vuajnë njerëzit e mirë?

2-            A jam unë narcist?

3-            Përse jeta është kaq e vështirë?

4-            A jam unë i/e vjetër?

5-            Si është zhurma që bëjnë arinjtë panda?

6-            Pse Londra është aq e shtenjtë?

7-            Përse lidhjet mbarojnë?

8-            A ka jetë në mars?