Transmetuar më 12-12-2017, 19:43

Ky është momenti befasues kur një bebe lind brenda qeses amniotike.

Bebja lindi nga një operacion cezerian dhe akoma nuk e kupton se ka dalë jashtë barkut të nënës.

Qesja amniotike është si një tollumbace e mbushur me ujë, që zakonisht shpërthen tek shtatzënat para lindjes.

Kur një fëmijë lind brenda kësaj qese, thuhet se ky është një ogur i mirë.

Tek ne thuhet se ‘ka lindur me këmishë’. /k.k/noa.al/