Transmetuar më 05-12-2017, 20:09

Joshja është një aftësi më vete që jo të gjithë e zotërojnë njësoj.

Bricjapi është shenja me dëshirat më të mëdhaja seksuale që ka nevojë për një “lojë dashurie”.

Por si mund ta joshni një Bricjap?

Duhet të bëni të vështirin, duke i’u afruar dhe larguar herë pas here.

Bëjini të kërkojnë më shumë. Megjithatë ruani masën pasi ata mund ta humbasin interesin.

Bricjapi e urren sipërfaqësoren dhe injorancën.

Duhet të jeni të përgatitur mirë para se të nisni një lidhje me një Bricjap./a.k/noa.al/