Transmetuar më 04-12-2017, 21:18

Viti 2018 për shenjën e Peshqve në horoskop do të ndryshojë rrënjësisht për mirë jetën e tyre.

Viti i ardhshëm për Peshqit do të jetë viti i energjive optimiste ku pas disa vitesh “në errësirë”, ka ardhur koha për buzëqeshje.

Muajt e parë të vitit të ardhshëm do të jenë të dedikuar për shtëpinë dhe familjen.

Ndërkaq çiftet e reja do të marrin vendime të rendësishme dhe me përgjegjësi, ndërsa beqarët do të gjejnë dashurinë.

Ndërkaq edhe në punë gjërat do të ecin në mënyrë të jashtëzakonshme./a.k/noa.al/