Transmetuar më 04-12-2017, 20:01

Nga Spartak Ngjela

Përmbytja i hodhi të gjitha urat e korrupsionit;

Që të gjitha argjinaturat e korrupsionit;

Ajo i shkatërroi të gjitha rrugët e korrupsionit.

Por ajo iu tregoi shqiptarëve se, kjo përmbytje që e ka koston afër 3 miliardë dollarë; provoi se nga ministrat e korruptuar të Bujqësisë dhe të Ndërtimit; nga drejtorë dhe klientë të tyre, u janë grabitur shqiptarëve 1 miliardë dollarë.

Të gjitha do të hetohen.

Madje janë në hetim me fakte nga ekspertët e huaj.

Po Rama pse gënjen pikërisht për këtë?

Së është një i korruptuar që ka mendjen e një fëmije.

Pse, nuk e shihni çfar gënjeshtari fëminor është, kur, pa asnjë lloj kalkulimi, thotë që:

"po të mos isha unë, Edi Rama, dëmet do të ishin shumë më të mëdha".

Vetëm një 12 vjeçar e ka këtë kurajë injorantësh për të folur kështu.

Mbani mend një gjë:

Çdo fatkeqësi natyrore do t' iu japë shqiptarëve provat e grabitjes së qeverive që i kanë qeverisur dhe kësaj që po e qeveris.

Qëndrimet e autorit janë personale, nuk paraqesin vijën editoriale të NOA.al