Transmetuar më 27-11-2017, 22:09

Nga Ylli Manjani

Ky është projekti i Kushtetutës së ‘98.

I fundit projekt serioz që erdhi nga një proçes serioz!

I fundit projekt që nuk u hartua për të zgjidhur “hallet” e politikës së ditës!

I fundit projekt që nuk u miratua me konsensus e as super-konsensus deputetësh, por me Referendum!

I fundit projekt që huartua me mendjen qe na dhanë profesorët e huaj dhe jo me urdhërat e ambasadorëve të huaj!

I fundit projekt që ngriti një shtet jo politik!

Kushtetuta e sotme është një rregullore punësimi e niveleve të larta!

Shumë larg asaj që u miratua me Referendum!

Duhet përsëritur procesi i ‘98-es.

Ti japim vendit Kushtetutë dinjitoze!

Qëndrimet e autorit janë personale, nuk paraqesin vijën editoriale të NOA.al