Transmetuar më 27-11-2017, 20:17
NASA ka publikuar një video qe zgjat rreth 200 sekonda ku duket ndryshimi që ka pësuar planeti Tokë në 20 vitet e fundit. 

Ndryshimi i nxehtësisë në oqeane dhe gjelbërimi në tokë mund të shihet qartë.

Pamjet janë fantastike dhe askush nuk duhet t’i humbasë pa i parë një herë të vetme.

Padiskutim që shpejtësia është e madhe në këtë video, pasi përmbledh 20 vite të marra sëbashku, por vërehet qartë ndryshimi që pëson planeti.

Dhe në fund, i gjithë njerëzimi është përgjegjës për çdo ndryshim që pëson Toka. /k.k/noa.al/