Transmetuar më 13-11-2017, 13:23

Një nënë e re, tre ditë pasi kishte sjellë në jetën fëmijën e saj, e ka braktisur atë në një brodum dhe më pas ka lajmëruar policinë duke i dhënë kësaj të fundit edhe adresën e saktë.

Kur kanë kaluar disa minuta nga denoncimi kanë qenë disa gra sanitare në bodrum të cilat kishin gjetur foshnjën e braktisur dhe e kishin dërguar me urgjencë në spital.

Për fat të mirë fëmija ishte në gjendje të mirë shëndetësore. Në vendngjarje është gjetur edhe gruaja, konkretisht nëna e foshnjës e cila kishte bërë dhe denoncimin e braktisjes së fëmijës së saj.

Ajo u shoqërua në ambientet e komisariatit për të dhënë deklaratën e saj si dëshmitare, por gjatë dëshmisë ka rënë në kontradikta me ato që thoshte.

Gruaja e cila ka edhe një djalë tjetër dy vjeç, filloi të tregojë një ngjarje të pakuptimë, ku në fund pranoi se ajo ishte nëna e të vegjëlve.

Në fund u zbulua se nëna e fëmijëve vuante nga një formë e rëndë e depresionit të paslindjes, shkak që e ka detyruar atë të ndërmarrë edhe këtë veprim. /b.l/noa.al/