Transmetuar më 09-11-2017, 11:00

Edhe pse është gati e pamundur, dhe kur dëgjohet me fjalë nuk besohet, një 14-vjeçar ka habitur të gjithë më veprimin që bën.

Ai, me një veprim fare të thjeshtë, arrit që ta kthejë kokën e tij pas, në një kënd 180 gradë.

Muhammad Sameer, nga Karachi, përdor duart e tij për të kthyer kokën e tij, duke parë pas kurrizit.

 Diçka e pamundur për të gjithë njerëzit, por Muhammad tregon se përjashtimet ekzistojnë.

E tashmë 14-vjeçari po shpreson se elasticiteti që ai ka t’i mundësojë një karrierë në Hollywood. /k.k/noa.al/