Transmetuar më 09-11-2017, 00:47

Bëhet fjalë pikërisht për këto ditë, deri në 3 nëntor, kur, siç themi në të përditshmen, hëna është duke u mbushur.

Pikërisht kjo është koha më e mirë kur mund të presësh flokët, apo të lësh një takim te qendra estetike. Hëna, në fakt, kushtëzon jo vetëm jetën në Tokë, agrikulturën, detet, por edhe qeniet njerëzore, shëndetin dhe bukurinë e tyre. Veçanërisht, hëna stimulon faza të caktuara rritjeje, pastrimi dhe gjallërie.

Sipas kalendarit hënor, bukuria, sidomos në periudhën e plotësimit të hënës, ka fuqi rigjeneruese në rutinën e përditshme. Kjo do të thotë se disa trajtime të fytyrës apo trupit, janë më efikase dhe me rezultate që zgjasin më shumë.

8 Trajtimet që funksionojnë më mirë janë:

1. Prejra e flokëve

2. Lyerja e flokëve

3. Maskat e fytyrës

4. Maskat e flokëve

5. Masazhet e ndryshme të trupit me vajëra esencialë

6. Trajtimet e fytyrës

7. Filloni përdorimin e një kremi të ri fytyre

8. Bëni një manikyr të ri sepse do të keni thonjë më të fortë dhe do t’ju zgjasë më shumë.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd