Transmetuar më 03-11-2017, 20:55

Nga Lutfi Dervishi

Në “lajmet” e kësaj jave janë dhënë një mori “arsyesh” për dorëheqjen e shefit të Shërbimit Sekret.

Rasti kur gazetarët dhe portalet tregojnë kulmin e profesionalizmit!

1. Kishte lidhje me Ollgën.

2. Ka aplikuar për një vend NATO!

3. Do të shkoj ambasador.

4. Raportoi për Habilajt.

5. Nuk raportoi për Habilajt.

6. I mbaroi mandati.

7. I raportonte Berishës.

8. Përgjoi Metën, Ramën.

9. U përplas me kryeministrin!

10. I thanë amerikanët!

11. Ishte kanadez

12. Për shkak të puçit në Mal të Zi

13. Dha dorëheqjen!