Transmetuar më 26-10-2017, 08:41

Nuk është vetëm çështje estetike, por mbi të gjitha shëndeti! Vajza dhe gra, mos flini kurrë pa i tharë flokët. Kjo pasi rreziku që ju kanoset është shumë më i madh, duke shkaktuar migrenë, sinusit, ftohje dhe më e keqja paralizë të fytyrës.

E kjo gjë bëhet edhe më e rëndë, nëse dilni jashtë me flokët e lagur.

Lagështia e pranishme në kokë, në rast se dilni jashtë apo flini me flokët ujë, mund të ketë pasoja serioze.

Ndaj nëse nuk doni të prekeni nga një prej problemeve që përmendëm, mos e lini kurrë kokën pa larë.

Por edhe nëse sapo jeni larë dhe tharë, mos dilni direkt në ambient përjashta, pasi rreziqet janë po njëlloj, për shkak të poreve të hapura. /a.y/noa.al