Whatsapp vjen me një risi, me siguri do ju pëlqejë
Transmetuar më 25-10-2017, 08:27

“WhatsApp” një nga aplikacionet më të përdorura për komunikimin dhe shpesh herë sjell risi duke u përmirësuar dhe duke bërë të lumtur përdoruesit. 

Opsioni i ri që pritet të sjellë do t’i mahnisë përdoruesit. Ky opsion do ta bëjë më interesant komunikimin me miqtë.

Aplikacioni po planifikon të prezantojë një opsion shtesë që iu lejon të bëni video telefonata në grup. 

“WhatsApp” do të bëjë të mundur që gjatë muajve të ardhshëm, miqtë apo edhe kolegët të bisedojnë me njëri-tjetrin ballë për ballë, pa nevojën e takimeve të zakonshme. 

Nuk dihet ende se kur do të lançohet ky opsion dhe nuk na mbetet gjë tjetër veçse të presim.

Loading...