Transmetuar më 23-10-2017, 17:37

Shakatë jo gjithmonë përfundojnë me humor, apo ashtu siç dëshiron ai/ajo që e bën.

Kështu ka ndodhur edhe me një nuse, e cia në ditën e dasmës vendosi të bëjë shaka me burrin e saj, por ky i fundit nuk e priti aspak mirë.

Në momentin që çifti do priste tortën, nusja refuzoi t’ia japë për të ngrënë, dukë “luajtur” me nervat e tij.

Pas dy tentativash, burri nuk duroi më dhe i dha një të shtyrë të fortë në krah.

Pamjet tregojnë momentin teksa nusja reflekton mërzi nga ky veprim, ndoshta i tepëruar. /k.k/noa.al/