Transmetuar më 22-10-2017, 23:04

Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim ku zbuloi se mikrovalët largonin çdo lëndë ushqyese të ushqimit. Rrezatimi deformon ushqimin dhe e bën atë të dëmshëm për shëndetin tonë.

Pavarësisht anës pozitive që e përgatisin shpejt ushqimin, shëndeti ynë mbetet prioritar.

Efektet anësore të mikrovalëve janë:

Imunitet i dobët

Gjendje e keqe shëndetësore

Defekte në lindje

Më pak rezistencë ndaj viruseve dhe baktereve

Kancer

Efekte të tjera: probleme me hemoglobinën, më shumë anemi, rritje të kolesterolit, probleme të leukociteve si dhe anomali në lindje.

Gatimi i ushqimeve në mikrovalë zvogëlon vlerat ushqyese, deformon molekulat e proteinave dhe krijon përbërje të reja antinatyrale. Ndaj mënyra më e mirë është ta përdorni atë sa më rrallë të jetë e mundur.