Transmetuar më 22-10-2017, 21:08

Testojeni trurin tuaj me këtë fotografi, në të cilën duhet ta gjeni gabimin brenda një sekonde.

Shumica prej nesh e përdorim një pjesë të trupit gjatë tërë ditës, kështu që dëshironi që ta provoni logjikën dhe anën kreative të vetes tuaj, mënyra ma e mirë për ta bërë këtë është duke provuar teste të ndryshme.

Engimat dhe testet e ndryshme nuk janë vetëm argëtuese, ato përdoren edhe nga qeveri dhe kompani të ndryshme për t’i vlerësuar aplikuesit e tyre.

Kështu, në fotografinë e shfaqur më lartë ka një problem. A e gjetët atë?

Nëse nuk e keni vërejtur brenda një sekonde, gabimi ka qenë tek fjala “gabinim”, ku në fakt është dashur të jetë “gabimin”.

A e vërejtët brenda një sekonde? 

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd