Transmetuar më 10-10-2017, 21:16

Shihni më poshtë shenjat që konfirmojnë që një femër ju pëlqen apo ka simpati për ju.

-Bebëzat e syrit i zgjerohen sa herë që ju sheh

-Kini parasysh se si mban këmbët

-Ajo tenton të ulet sa më afër teje

-Ajo e mban shpinën drejtë dhe ju tregon gjoksin

-Ajo “kopjon” pozicionin apo gjestikulacionet tua

-Ajo tund këmbën ose heq këmbën nga këpuca

-Kontrollon shpesh a i ka rrobat ose flokët në rregull

-Prek buzët

-Shihet shpesh në pasqyrë

-Luan me flokët.