Transmetuar më 07-10-2017, 19:01

Seksi më i mirë sipas ekspertëve, është me një burrë të shëndoshë.

Sigurisht që mbipesha është e rrezikshme pasi mund të jetë shkaktar i shumë sëmundjeve të ndryshme, të cilat sjellin vdekjen e parakohshme.

Por studimi i fundit tregon ndryshe.

Sipas shkencëtarëve, meshkujt mbipeshë kanë aftësi të zgjasin më shumë në seks. Ejakulimi te ta zgjat më tepër se sa mesatarja e meshkujve në përgjithësi.

Një mashkull i cili ka barkun madh, mund të zgjasë mesatarisht 7.8 minuta në seks dhe ky është sigurisht një lajm i mirë për ta.

Sipas shkencëtarëve, shëndeti i ndihmon të jenë më të përmbajtur, dhe të shijojnë seksin më tepër se një mashkull mesatar./a.k/noa.al/