Transmetuar më 02-10-2017, 18:07

Është normale që një person të ketë probleme me jetën seksuale, por është shqetësues nëse ky fakt zgjat për një kohë të gjatë.

Sipas të dhënave të një studimi, të kryer nga një universitet në Shtetet e Bashkuara, ka një frut “magjik” që çon në rritjen e dëshirës seksuale, dhe ndihmon në arritjen e orgazmës të femrat.

E dini cili është? Molla.

Analizuesit morën në shqyrtim 731 gra, të moshës 18-43 vjeçe, dhe përfundimet ishin të qarta. Gratë që konsumonin më shumë mollë kishin një jetë seksuale shumë herë më të mirë se ato të cilat konsumonin më pak, ose aspak.

Kjo shpjegohet se fruti i mollës mban atë që quhet pushteti i rritjes së epshit natyral, pasi përmban phloridzin flavonoide të cilat kanë aftësinë të imitojnë hormonin seksual të femrave. /k.k/noa.al/