Transmetuar më 26-09-2017, 22:35

Jeta në çift konsolidon ndjenjat, por mbyt fantazinë. Të ndryshosh vend të ndihmon të dalësh nga rregullat e zakonshme dhe të ndizni pasionin. Në qoftë se doni të provoni diçka të re, ja dhjetë vende të nxehta ku mund të bëni dashuri dhe të rizbuloni dëshirën.

Pishina e hapur, nxit fantazinë erotike dhe favorizon takimet e reja, sepse në ujë ndihemi më të lirë, të çliruar dhe të relaksuar. Dhe pastaj nën ujë, mund të provojmë privatësinë e duhur, për të shijuar disa intimitete më shumë!

Makina, kush nga ne nuk ka bërë të paktën një herë dashuri në makinë, në moshë të re? Të bësh dashuri në makinë është na kujton kohën e adoleshencës dhe i jep një goditje rutinës.

Jashtë shtëpisë për të gjetur një pastrim mes pemëve dhe hapësirave natyrore të mbushur me qetësi. Parqet, ose më mirë akoma pyjet, janë vendet ku mund të gjeni kënaqësinë e intimitetit në kontakt me natyrën.

Të zhytesh në ujin e kripur të detit dhe të notosh deri në një shkëmb larg, ku lini të shkojë emocioni i pasionit me butësi dhe sensin e ndalimit.

Të flirtosh në plazh është më e lehtë, sepse afërsia fizike dhe nuditeti, bëjnë që të jemi më të lirë dhe ndezin pasionin.

Banja gjithashtu e jep veten mirë, me një shkallë të lartë të shkeljes, sidomos në qoftë se është një pushim i shkurtër gjatë një darke në shtëpinë e miqve ose të afërmve. Perfekt për një pushim të shkurtër për të dy, i ndihmon të zbulojnë shijen e ndaluar.

Kuzhina, je duke gatuar? Bëj pushim dhe përfshi edhe të dashurin tënd në një takim hot, të arratisesh mes enëve dhe kavanozëve, të bësh dashuri në kuzhinë do të jetë elektrizuese.

Në vaskën e banjës së shtëpisë, të bësh dashuri në ujë është tërheqëse, erotike dhe e aftë të japë emocione të thella në një relaks absolut.

Në një lavatriçe, mund të provojmë edhe ne të kemi një moment me erotizëm të lartë. Falë vibracioneve, të bësh marrëdhënie në lavatriçe përshkruhet si një eksperiencë e papërshkushme.