Transmetuar më 26-09-2017, 21:02

Një tjetër risi vjen nga Instagram.

Ky aplikacion i përdorur gjerësisht tashmë ofron mundësinë që të kufizoni personat, të cilët mund të komentojnë mbi fotografitë tuaja.

Instagram është duke lansuar një mjet të ri dhe mjaft të dobishëm për të ndihmuar të gjithë anëtarët e komunitetit.

Rrjeti shoqëror tash ofron mundësinë që të kufizoni personat, të cilët mund të komentojnë mbi fotografitë tuaja.

Instagrami po ashtu po zgjeroi filtrin për komentet fyese edhe për katër gjuhë të reja: arabe, frënge, gjermane dhe portugeze.