Transmetuar më 24-09-2017, 22:06

Sipas disa studimeve të fundit thuhet se bjondet përveçse janë tërheqëse shumica prej tyre mendojnë shumë edhe për aktin seksual.

Kjo për shkak të lidhjes së tyre me kordonin e kërthizës për marrëdhënie seksuale.

Ndërkaq të gjitha testimet rezultuan se biondet janë edhe më aktive në shtrat duke bërë që vetëm për një natë 60% e tyre të kryejnë marrëdhënie duke lënë prapa flokëkuqet me 58%, dhe brunet të fundit me 51%.

Flokëverdhat beqare gjatë jetës së tyre mendohet të kenë partner seksual deri në 10, flokëkuqet deri në 9 ndërsa zeshkanet nga 8-të.