Transmetuar më 07-09-2017, 19:36

Ka disa gjëra që njerëzit bëjnë në rininë e tyre.

Por, ka edhe disa të tjera që do të dëshironin shumë t’i kishin bërë, por për arsye të ndryshme nuk i kanë realizuar në kohë.

Këtë e mendojmë vetëm pasi kanë arritur në një moshë të madhe.

Por, ç’rëndësi ka. Një ditë, kur të plakeni, të gjithë ju do të pendoheni për disa gjëra që keni bërë dhe të tjera që nuk mundët dot t’i bëni.

Ju që jeni akoma të rinj, jeni ende në kohë të bëni të gjitha ato që dëshironi. 

Nuk keni mësuar të flisni shumë gjuhë të huaja.

Nuk keni përdorur krem dielli mjaftueshëm.

Keni privuar veten për të parë këngëtarin tuaj të preferuar.

Frika për të bërë disa gjëra.

Nuk u përpoqët të mësoni shumë në shkollë.

Keni pasur frikë të thoni "Unë ju pëlqej me të vërtetë”.

Nuk keni qenë të vëmendshëm ndaj këshillave të prindërve.