Transmetuar më 25-08-2017, 11:21

Këto janë fotografi të shkrepura në vitin 1982, dhe tregojnë imazhe të vendeve të ndryshme të Shqipërisë në atë kohë.

Autori  i këtyre fotografive është Onide Donati, një gazetar italian, tani 63-vjeçar.

Ai ishte zyrtar i Partisë Komuniste të Riminit dhe më vonë ka punuar në njësinë për më shumë se tridhjetë vjet, së pari si korrespondent, pastaj si gazetar politik dhe në fund si kreu i redaksisë Emilia-Romagna.

Sot ai është në pension. Në fotot e mëposhtme vihen re pjesë të ndryshme të Shqipërisë, tërësisht ndryshe nga sa është sot.. 

Si ju duken në krahasim me sot?