Transmetuar më 12-08-2017, 14:17

Temperaturat e larta të vënë edhe trurin në “gjumë”, kështu që zgjohuni pak dhe shikoni këtë foto. Thuhet se vetëm 1 në 100 persona arrijnë të dallojnë imazhin e dytë që fshihet.

Ajo që ju duhet është pak përqëndrim dhe imagjinatë, për të gjetur imazhin e dytë.

Iluzionet optike dhe enigmat e kësaj natyre kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e njerëzve dhe shpeshherë janë përdorur në eksperimente psikologjike si një trajtim efektiv për të zbuluar të pandërgjgjshmen.

Në këtë rast përbën thjesht një sfidë me një prej shqisave kryesore të njeriut siç është shikimi. E gjeni dot përgjigjen ?

Klikoni në brendësi për të zbuluar imazhin e dytë. /k.k/noa.al/