Transmetuar më 13-07-2017, 22:38

Një ngjarje shokuese ka ndodhur në Taxhikistan, ku një 18-vjeçare është vetëvrarë pasi bashkëshorti i kërkoi asaj që të kryente testin e virgjërisë.

Ajo është detyruar të vetëvritet pasi bashkëshorti i saj Zafar Pirov, nuk i besonte se ishte e virgjër.

E reja 18-vjeçare Rajabbi Khurshed, mësohet se ka vrarë veten pasi piu një dozë uthulle vdekjeprurëse.

Në Taxhikistan është e detyrueshme që vajzat dhe djemtë të kryuejnë teste mjekësore në lidhje me virgjërinë para martesës.

18-vjeçarja e kreu këtë gjë por u vetëvra pasi bashkëshorti nuk e besoi.