Transmetuar më 12-07-2017, 11:22

Quhet Casa Malca dhe është një hotel luksoz në Meksikë, pranë qytetit të Tulum. E veçanta e saj?

Është vila e vjetër e kolumbianit Pablo Escobar, trafikantit ndërkombëtar i drogës, i cili u vra në vitin 1993.

24 dhoma, pishina, restorante dhe plazh mahnitës i rrethuar nga palmat. Kostoja?

Rreth 500 dollarë për një natë.

Struktura qëndroi e pashfrytëzuar deri në vitin 2003, kur Lio Malca, figurë e njohur në tregtinë e artit në New York, vendosi të investojë në shtëpinë e Escobar.

Ai e kthehu në një hotel luksoz, i cili lakmohet nga turitë nga shtete të ndryshme të botës. /a.y/noa.al