Transmetuar më 05-07-2017, 18:34

Byzylyku është prej silikoni dhe mund t’i vijë në ndihmë të moshuarve ose njerëzve që janë në rrezik.

Hanne Palsson, shpikësja suedeze e byzylykut thotë se ai i dërgon mesazhe në telefon 7 numrave të parazgjedhur nga përdoruesit.

Dhe nëse dikush përgjigjet, vërehet ngjyra jeshile që do të thotë se së shpejti do të vijë ndihma. Byzylyku i dërgon kontakteve vendodhjen e përdoruesit nëpërmjet teknologjisë së GPS-it në të.