Transmetuar më 24-06-2017, 13:40

Një përditësim në rrjetin social Snapchat që tregon imazhe të publikuara në një hartë të kërkueshme ka ngritur shqetësime për cënimin e privatësisë midis prindërve, raporton BBC. 

Snap Map i lejon njerëzit të kërkojnë vende të tilla si shkollat dhe të shohin video dhe fotografi të postuara nga fëmijët brenda.

Gjithashtu u lejon njerëzve të gjejnë "miqtë" e tyre në një hartë që është mjaft e saktë për të përcaktuar se ku jetojnë njerëzit.